ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!
Премиум обяви

Какво е PREMIUM обява?

Премиум обявите представлява каре с 3 обяви показващисе във всяка страница на сайта. Дори и на тази страница карето с премиум обявите е пред очите Ви. Ако Вашата обява е премиум, това значи, че тя ще е на 1 клик разстояние за всеки посетител във сайта. При настоящите дневни посещения това означава, че 1400+ посетителя, че я видят независимо в коя страница на сайта попаднат. За 3 дни това са около 4200 посетителя, а импресиите са над 36 600+, което прави този статус изключително атрактивен.

премиум каре

 

Колко време моята реклама ще стои във това рекламно каре ако реша да ползвам PREMIUM?

Както може да видите, обявите в това каре не се сменят. Това означава, че Вашата обява ще стои там точно 3 дни, но има ограничения, за които ще обясним по-долу.

 

Смятам да пробвам премиум рекламата, но забелязвам, че рекламните позиции са само 3. Какво става ако има повече от 3-ма желаещи да рекламират?

За да бъде максимално честно и справедливо за всички, сме направили PREMIUM обявите на принципа на опашката. Това означава, че ако и трите позиции са свободни и  има 3 обяви който са заплатили за PREMIUM статус, те се появяват веднага след заплащането им. Ако четвърти потребител заплати за PREMIUM обява, неговата обява влиза в изчакващ списък. След като срока на някоя от активните обяви изтече, обявата на четвъртия потребител ще заеме нейното място. По този начин Вие имате гарантиран престой в рекламното каре и респективно максимална Видимост на Вашата обява.

 

Най-важният въпрос - колко ще ми струва?

За да резервирате място на Вашата обява във PREMIUM карето, трябва да изпратите SMS на стойност 4.80лв с ДДС. Информация какво и на какъв телефон да се прати ще намерите под всяка обява във списъка със Вашите обяви.

премиум линк

 

Преимущества и недостатъци на PREMIUM обяви

  • Преимущества:

  • * Получавате гарантирано място за 3 дни на изключително ключово място
  • * На практика всеки посетител на сайта ще Види вашата обява и ще може да последва линка, за да види пълната информация за предлагатана стока или услуга
  • * Над 1400+ посетителя на ден или 36 600+ импресии за целия период

Недостатъци:

  • * Не получавате PREMIUM статус веднага, а след като дойде Вашия ред.

 

Колкото по-рано резервирата Вашето PREMIUM място, толкова по-скоро ще увеличите посетителите към Вашата обява!

 

Може да видите резервираните позиции за PREMIUM тук

 
Общо обяви: 16928
Обяви за днес: 4