ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Видин

Навигация Falk за камион и автомобили с най новата карта на

Обява от dimitar559, Дата: 07-02-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Продавам употребявана навигация за коли и камиони марка Falk във безупречно състояние видно и от снимките, както в софтуерно така и във хардуерно отношение. Подходяща най вече за камиони със най-новите карти на цяла Европа.
Професионалните Falk могат лесно да се използват, поради интуитивния си софтуер: този софтуер навигира безопасно и бързо камиони и други превозни средства до местоназначението си. Параметрите на автомобила се въвеждат индивидуално. Дали за автобус, камион или тежък транспорт - всеки маршрут се изчислява специално. Като се вземат предвид дължината, ширината, височината, теглото на осите, опасните товари или товарът, опасни течности, се определя оптималният маршрут. Всички данни, отнасящи се до камиона, които са записани от производителя на картата в материала на картата, до малки странични пътища, се използват за изчисляване на маршрута и безопасно водене до местоназначението. Докато функции такива. B. височините на мостовете, ограниченията за пътуване, забраните на камионите и радиусите на кривите автоматично се вливат в навигацията, водачът може да въвежда данни и за такива специални функции. Както предупреждават склонове или маршрути със силни странични ветрове опасност. Софтуерът може също така да прави разлика между седлови и съчленени влакове. Батерията също държи без заряд около 3ч. Ето ви едно видео ревю със тест на движението по пътната мрежа вижте тук: [уеб сайт] Цената на която го давам е 70лв и не подлежи на коментари. За въпроси или поръчка звънете на номер 0877487040 На всички желая лек ден.
Цена (лв.): 70 лв.
Навигация Falk за камион и автомобили с най новата карта наНавигация Falk за камион и автомобили с най новата карта на
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете осем и три
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16924
Обяви за днес: 0