ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Видин

Кожено яке рокерско уникално от дебела биволска кожа

Обява от dimitar559, Дата: 20-01-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Рокерско яке за пичове, рокери, моторджий. ново размер XL професионална изработка произход Латинска Америка. Изработено е с дебелина 1.5мм, от много дебела биволска кожа с голяма здравина. Естествената кожа е натурален продукт който е мек, гъвкав и “диша” и поради това дрехите, изработени от него са изключително удобни за носене. Нужно е да се отбележи, че дрехите от кожа пазят човешкото тяло от вятър и студ по естествен начин без да ви спарват както при еко кожата ( изкуствената кожа ), стоят красиво по тялото и добавят стил към вашата фигура!
Имат с пъти по дълъг и продължителен живот спрямо еко кожата и с натурален приятен аромат а не на найлон! Поради гореспоменатите качества дрехите от такава кожа са много скъпи, Подплатата е от 100'' полиестер. Асиметрично класическо за модела закопчаване със едър здрав голям цип и два странични джоба също с едър метален здрав цип. Един асиметричен джоб с копче. Вътрешен джоб на подплатата. Колан в предната част
Ръкавите могат да бъдат разширени чрез цип. На гърбъ е със цели парчета кожа. Цената която, му търся е 260лв, като за ново яке мисля че е съвсем нормална и не подлежи да договаряне. Бартери също не ме вълнуват, така че, можете да не си губите времето с предложения. Ако имате въпроси или искате да поръчате номера е: 0877487040. На всички желая лек и успешен ден.
Цена (лв.): 260 лв.
Кожено яке рокерско уникално от дебела биволска кожаКожено яке рокерско уникално от дебела биволска кожа
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете четири и осем
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16931
Обяви за днес: 0