ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Видин

Къртач Райдер в безупречно състояние

Обява от dimitar559, Дата: 20-01-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Продавам употребяван запазен къртач видно и от снимките в безупречно състояние. Ползван е за един ремонт на автосервиз. Сега ми е излишен а може да послужи на някой строител, който няма средства за закупуване на нов. Да обясня за какво служи тая машина на хората на които, не им е ясно.
Къртачите са инструменти, които се използват за раздробяване на парчета на твърди строителни конструкции, на първо място бетон, но с лекота могат да се използват и за тухлени стени. Със своите качества те са почти задължителен инструмент за подготвителния етап на ремонтни работи в дома и строителството. Ергономичния дизайн и гумираното покритие на ръкохватките, са предпоставка за удобство и чувство на неумора при продължителна работа. Много важна характеристика на къртачите , е количеството на изкъртения бетон за определено време, най-често за един час. Тя е пряко свързана със силата на ударите и се измерва в джаули. А ето ви и техническите характеристики на инстромента тук: Захранващо напрежение: 220V / 50Hz. Мощност: 750 W. Обороти на празен ход: 750 мин-1. Честота на ударите: 3700 мин-1. Енергия на единичен удар: 3.2 J. Пробиване в стомана: 13 мм. Пробиване в дърво: 40 мм. Пробиване в бетон: 26 мм. Пробиване в зидария с боркорона: 85 мм. Допълнителна ръкохватка. Цената за която, го продавам е 90лв и е твърда не подлежи на коментари. Ако имате интерес моля звънете на номер 0877487040 за всякакви въпроси или поръчки. На всички останали желая лек и хубав ден.
Цена (лв.): 90 лв.
Къртач Райдер в безупречно състояниеКъртач Райдер в безупречно състояние
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете седем и пет
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16924
Обяви за днес: 0