ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Видин

Бинокъл употребяван

Обява от dimitar559, Дата: 19-01-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Продавам употребяван, гумиран бинокъл изработен във военен стил. Изработката се одличава с високо качество на материалите. Бинокъла е произведен в Русия от гумиран материал който предпазва артикула от удари. Артикула е снабден с гумени тапи на лещите за моментите в, който не се ползва. На предните две стъкла двете тапи са захванати за корпуса на бинокъла и са по отделно. На едната тапата е откъсната но си я има. На двете лещи от към нас през които гледаме тапатаите липсват загубени са. От средната част на артикула има възможност да се нагласи точния размер спрямо вашите очи. Въртящо се копче за настройване на най добрия фокус.
Размер на бинокъла: 190 х 185 х 65 мм.
Тегло на предмета с: 650 гр. Цената на, която го давам е 30лв. Телефона за контакти е: 0877487040 На всички останали желая лек и хубав ден от мен.
Цена (лв.): 30 лв.
Бинокъл употребяванБинокъл употребяван
Реклама

Подобни обяви

Още подобни обяви: Бинокъл употребяван

Коментирай


Натиснете три и седем
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Още обяви за: Бинокъл, употребяван
Общо обяви: 16930
Обяви за днес: 0