ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Видин

Комфорт модул за управление купето на Renault Espace 2.2

Обява от dimitar559, Дата: 19-01-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Продавам употребяван комфорт модул uce regulee j66 за Renault Espace 2.2 dci 2002г. Марка Magnet Marelli Запазен на пълно функционален без никакви ремонти. Според марка и модел на годината, комфорта управлява различни неща - при най-стария му вариант е само за ел. стъкла, после става и за централно заключване, после прераства и в управление на какво ли още не - заводска аларма, част от светлините, ел. седалки, шибидах, с две думи почти всички "екстри" в колата, климатик/климатроник, ABS, ESP и т.н. Само Airbag, който си е с отделни модули за управление прави изключение.
Според екстрите на колата, комфорт модула е различен, защото управлява различни неща, като това при по-новите коли се прави софтуерно - най-грубо обяснено му се казва какви екстри има колата и как да ги управлява (за да може модула да е максимално универсален и да не правят 10 вида за една и съща кола с различно ниво на оборудване).
Общо взето е това, най-грубо казано. Цената на която, го давам е 80лв и не подлежи на коментари. Ако на някого е необходим моля нека звъни на номер: 0877487040 има и други части от Espace III, и не само има и части за Opel Vectra, както също и за VW Sharan. Ако нещо ви трябва звънете и питайте. На всички желая лек и хубав ден от мен.
Цена (лв.): 80 лв.
Комфорт модул за управление купето на Renault Espace 2.2
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете шест и четири
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16931
Обяви за днес: 0