ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Всеки понеделник от 10:00 до 11:00 часа сутринта, първите 10 потребителя, които направят своя обява VIP (с SMS), ще получат допълнителен промо код за VIP обява. С други думи първите 10 VIP-a, вместо 1 получават 2 VIP звезди.

Кодовете за Vip ще бъдат със същата продължителност, както и изпратения SMS. На пример ако изпратите SMS за двуседмичен VIP (на цена 2.40лв с ДДС), то ще получите и промо код за двуседмичен VIP, а ако SMS-а е за седмичен (1.20лв с ДДС) то и промо кода ще е за седмичен VIP съответно.

ВНИМАНИЕ! Промо кодовете са валидни само 2 дни. Т.е. ако не го активирате до 2 дни от получаването му, промо кода ще престане да бъде валиден.

Кодовете могат да се ползват както за същата обява, така и за друга. Използвайки я обаче за една обява, това ще гарантира по-добро позициониране спрямо останалите VIP обяви в сайта. Вие определяте как и за какво ще ползвате промо кода.

Промо кодовете се активират от линка Направи VIP за съответната обява. В изкачащото прозорче има поле, в което трябва да въведете промо кода. Ако въведете правилният код, ще видите съобщение за успешно активиране.

Следете брояча в дясната колонка, за да се ориентирате.

Още по темата:

 
Общо обяви: 16935
Обяви за днес: 0