ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Плевен

2019 топ цена Монтаж мебели Плевен, Мебелен монтаж Плевен

Обява от konstrukt, Дата: 20-09-2019
Категория:
„КОНСТРУКТ” предлага комплексни услуги за жилищни и работни помощения. Ние предлагаме адекватни ценови решения, отговарящи на пазарната конюнктура, както за индивидуални потребители, така и за корпоративни клиенти.

УСЛУГИ:
-Монтаж, демонтаж на мебели и аксесоари ( Дърводелски услуги );
-Транспортни услуги;
-Товаро-разтоварни хамалски услуги;
-Услуги по окомплектовани, подреждане на стоки;
-Електрически услуги;
-Водоснабдителни услуги;
-Други СМР – боядисване, шпакловане, почистване.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

„КОНСТРУКТ” е създадена през 2008 година със седалище и адрес на управление град София, клонове в Плевен, Перник. Компанията предлага богато портфолио от услуги. Фирмата разполага със съвременна складова база намираща се в град София, Плевен, транспортни средства, необходима техника и оборудване за извършването на строително-монтажни работи. Предприятието е член на Камарата на строителите в България. Стремежът към усъвършестване доведе до внедряване на ефективна система за управление на качеството, в следствие на която предприятието е сертифицирано по стандарта ISO 9001:2008.

Стремейки се да удовлетворим и нарастващите нужди на всеки потребител, ние извършваме транспортни превози и доставки от врата до врата в удобен за Вас време. Транспортните средства са оборудвани с всички необходими съоръжения, гарантиращи безпрепядствено укрепване и транспортиране.

Клиентите и партньорите ни могат да разчит и на нашите товаро-разтоварни хамалски услуги, монтаж и демонтаж на мебели и аксесоари, съпътващи електрически, водоснабдителни и канализационни услуги, както и на допълнителните опъковачни материали, което е гаранция за качествено и комплексно обслужване.

Благодарение на коректността, лоялността, ясното ценоообразуване, конкурентните условия и богатото портфолио от услуги ние създаваме поредица от удобства за нашите потребители.

Специализирани сме в дейността на транспортните и товаро-разтоварните хамалски дейности, превозване на всякакви видове стоки и товари (мебели, офис оборудване, палета, музикални инструменти, сейфове). Някои от бусовете са оборудвани с Падащ борд, което допълнително улеснява качването на по-тежки и обемни предмети. Предприятието осъществява транспорт на стоки с лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, имащи диференциран обем и тонаж, вариращ от 1, 5 тона (9м3) до 5, 0 тона (50м3).

”КОНСТРУКТ” ЕООД се състои от млади, амбициозни и интелигентни хора, които обслужват клиентите на фирмата отзивчиво и с професионализъм. Сред отличителните знаци на компанията са висок професионализъм, новаторство, екипност, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. В днешния динамичен и конкурентен пазар фирмата издига като свои приоритети обслужването на клиентите, комфорта, обучението на обслужващия персонал, допълнителните услуги.

ГАРАНТИРАМЕ ВИ:
- безплатни транспортни разходи на монтажния екип до дома или офиса в рамките на населеното място;
- безплатни огледи и консултации до дома или офиса в рамките на населеното място;
- бързо и качествено демонтиране и монтиране на Вашите мебели и офис оборудване;
- сигурни и безпрепядствени, разносни услуги;
- изключителна прецизност, коректност, професионализъм по време на целия процес. - конкурентни и разумни цени, отговарящи на свършената работа;
- търговски отстъпки за редовни клиенти, студенти, пенсионери, фирми.


ЦЕНИ

При цялостно преместване на Вашият дом, офис, помещение ние предлагаме атрактивни търговски отстъпки и цени без конкуренция.

ЦЕНИ МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ И АКСЕСОАРИ

Цените варират в зависимост от обема и спецификите на изделията - от 8 ÷ 12% от покупната цена на стоките. Възможно е ценообразуване и по-отделни модули и номенклатурни подгрупи – за повече информация посетете нашия уеб адрес в подрубриката Цени услуги или се свържете с нас на посочените координати.

„КОНСТРУКТ” ЕООД монтира нови и употребявани мебели закупени от мебелни предприятия, производители, дистрибутори, търговски - „ИКЕА”, „Мосю Бриколаж”, „Практикер”, „Баумакс”, „Явор”, „Арон”, Айко”, „ИРИМ”, „Стефани стил”, „Мареа” на преференциални цени, достъпни за всеки джоб.

ЦЕНИ ДЕМОНТАЖ НА МЕБЕЛИ

Цените варират в зависимост от обема и спецификата на изделията – от 40 ÷ 60% от цените за монтаж на мебели и аксесоари. Възможно е ценообразуване и по-отделни модели и номенклатурни подгрупи.

ЦЕНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

Транспорт в рамките на Плевен-град (до2, 00т) - 25, 00 лв.


*Цената включва всички съпътващи пътни такси, време за товарене, разтоварване и престой.
*Цената за един километър пробег се заплаща и за двете посоки.
*Стойността на услугата не включва хамалски услуги /товаро-разтоварна дейност/.
*Брой клиенти, съпътващи превоза: 1 брой.


ЦЕНИ ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ:

Цените варират в зависимост от обема, структурата, условията на разнос на съответната жилищна, офис сграда. При наличие на асансьор 10-15, 00лв, при отсъствие на асансьор 10, 00 лв/етаж. За точна цена, моля свържете се с нас на посочените координати.

КОНТАКТИ:
+359 883398199
+359 887697195

Не се колебайте да се свържете с нас !

Уважаеми клиенти, моля имайте предвид, че минималната сума за предоставяне на услуги е в абсолютен размер 25, 00 лв.

Благодаря Ви, че избрахте нас.
Цена (лв.): 30 лв.
2019 топ цена Монтаж мебели Плевен,  Мебелен монтаж Плевен2019 топ цена Монтаж мебели Плевен,  Мебелен монтаж Плевен
За контакт:
Иван Иванов
Тел.: +359883398199
Регион: Плевен
Изпращане на писмо

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете шест и седем
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16935
Обяви за днес: 0