ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!
Новото в сайта
Задължителна категоризация спрямо населените места

От миналата седмица направихме едно доста важна и полезна промяна в сайта. Всеки който публикува обява, задължително трябва да попълни региона и населеното място за която се отнася обявата. Това доста ще улесни посетителите, и ваши потенциални клиенти, защото така те лесно ще се ориентират дали обявата се отнася за техния регион, или не.

За в бъдеще ще направим филтрация на обявите според региона, ще добавим карта на България с подробна информация колко са обявите в региона и още полезни екстри.

 
Премиум обяви

Какво е PREMIUM обява?

Премиум обявите представлява каре с 3 обяви показващисе във всяка страница на сайта. Дори и на тази страница карето с премиум обявите е пред очите Ви. Ако Вашата обява е премиум, това значи, че тя ще е на 1 клик разстояние за всеки посетител във сайта. При настоящите дневни посещения това означава, че 1400+ посетителя, че я видят независимо в коя страница на сайта попаднат. За 3 дни това са около 4200 посетителя, а импресиите са над 36 600+, което прави този статус изключително атрактивен.

 
VIP за линк

Всеки, който постави линк във своята страница към сайта obiavite.biz, ще получи възможност да получава по един промоционален VIP код на всеки 2 седмици. На практика ние Ви плащаме, за да сложите линк към нашия сайт и с това да привлечем повече посетители, а защо не и Ваши клиенти.

 
Изпращане на съобщения само през сайта

Здравейте потребители на сайта Obiavite.biz.

поради зачестилите опити да се сканира сайта за  е-Майл адреси спираме показването на е-Майл адреса в текста на обявите, като на негово място ще има линк към форма, през която посетителите ще могат да се свържат с вас. За публикуващите обяви това няма да промени нищо, защото Вие ще получите съобщението като обикновенна поща.

 
Продължаваме подобренията

Здравейте колеги,

Имаме новини относно сайта и се радваме, че може да ги споделим с вас!

 
Още статии...
« Начало  Предишна  1  2  Следваща  Край »

Страница 1 от 2
Общо обяви: 16972
Обяви за днес: 0