ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!
Полезни материали
Банер реклама в сайта

Obiavite.biz е платформа за публикуване на потребителски обяви. Всеки ден в сайта се публикуват над 200 обяви за предлагани стоки и услуги. Според Google Analytics – инструмент за следене на трафика на сайтовете предоставян от Google, към момента obiavite.biz има средно 5 000+ посещения дневно. В рамките на месец реализираме над 315 000+ импресии.

Какви хора посещават сайта obiavite.biz? Това са фирми и бизнес организации предлагащи и рекламиращи стоки и услуги, както и частни лица предлагащи или търсещи специфични стоки или услуги.

 
Седничен промо код

Здравейте приятели,

започваме инициативата "Седмичен промо код".

Всеки понеделник ще раздаваме промо кодове за нашите лоялни партньори, които са пуснали своя VIP обява.

 

Всеки понеделник от 10:00 до 11:00 часа сутринта, първите 10 потребителя, които направят своя обява VIP (с SMS), ще получат допълнителен промо код за VIP обява. С други думи първите 10 VIP-a, вместо 1 получават 2 VIP звезди.

Кодовете за Vip ще бъдат със същата продължителност, както и изпратения SMS. На пример ако изпратите SMS за двуседмичен VIP (на цена 2.40лв с ДДС), то ще получите и промо код за двуседмичен VIP, а ако SMS-а е за седмичен (1.20лв с ДДС) то и промо кода ще е за седмичен VIP съответно.
 
VIP Обяви

Какво е VIP обява?

Вип обявите са начин да промотирате вашата обява, така че тя да излиза на първо място при търсене и при показване на обявите в категорията. VIP е тази обява, която има звезда до заглавието си.

 

 
Често задавани въпроси

Трябва ли да имам регистриран потребител, за да пусна обява?
Публикуването на обява е абсолютно безплатно, но изисква регистрация с валиден e-mail адрес. Регистрацията е необходима за да можете в последствие да редактирате и спирате(изтривате) обявите си. Също така потребителите може да видят всички ваши обяви, което е доста полезно в някои случаи. Когато сте регистриран потребител, полетата заидентификация като е-мейл, град и телефон ще бъдат попълнени автоматично. Вие ще може да ги промените, но е едно улеснение за потребителите.

 

 


Категории

Общо обяви: 16918
Обяви за днес: 0