ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява - регион Габрово

БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ-РАБОТА В ЧЕХИЯ

Обява от без такси, Дата: 20-07-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Предлагаме работа в Чехия за мъже, жени и семейства БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСКИ ТАКСИ И КОМИСИОННИ!Складове за пакетиране на промишлени стоки, за хранителни стоки, за млечни продукти, за месо, цехове за хляб, за сандвичи и салати, за салами и деликатеси, за ламинат, за производство на гуми, за боядисване на джанти и детайли, заводи за кабели, за авточасти и електроника, перални, печатници, европалети, фабрика за шоколад, бирена фабрика, строителство-всички професии и много друга работа.Навсякъде се работи с договор, осигурено спане, аванси всяка седмица, здравни и социални осигуровки.Заплата до 1200 €.Език не се изисква.Чешкият език е славянски, което благоприятства за бързото преодоляване на езиковата бариера.Гарантираме посрещане и помощ при пристигането и настаняването ви на работа.Заминаване веднага.За информация и записване само на посочения телефон:00420770620987
БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ-РАБОТА В ЧЕХИЯ
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете шест и три
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16918
Обяви за днес: 0