ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

MERCATOR. Маслени картини – МАНДАЛИ в рамка над 100 вида.

Обява от v_chick, Дата: 05-09-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Мандала е тибетската дума за колело и във физическата форма на изкуството представлява кръг на вяра, осъзнаване, просветление, любов, изразяване на различни чувства и емоции. В арттерапията мандалата е сюжетна или абстрактна рисунка, представена като композиция в кръг. Смята се, че по своята същност мандалата представлява визуално средство за постигане на определени състояния на съзнанието и в различните религиозни вярвания е начин за доближаване до Бога.
На санскритски (езикът на древна Индия) думата Мандала (मण्डल) има две значения - Кръг и Център. Кръгът представлява видимият външен свят, Вселената, а Центъра - вътрешният свят на тялото и душата. Мандалите са с формата на кръг, концентрични окръжности, фигури в окръжност. Използват се като символи за вдъхновение, медитация, зaкрила и лечение. При наблюдение на мандалата се усещат положителни чувства и емоции. Могат да бъдат нарисувани или направени от най-различни материали.
Мандалата е картина, която може да разкаже история, да опише пътешествие, което си поел, да покаже и изясни връзката между всеки един от нас и вселената. Tя ни учи, че във всяко човешко същество има място за красота, мечти, свобода; и че мечтите на всеки за щастие, любов и успехи са различни. Тя може да ти бъде водач в намирането на отговорите на твоите най-съкровенни търсения, въпроси и желания, да ти помогне да бъдеш доволен от твоя живот и всичко, което те заобикаля. Мандалата е образна картина на света, условна структурна схема на микро и макрокосмоса. Съзерцанието й създава усещане на мир и спокойствие. Засилва фокуса и концентрацията.
Мандалите са не само красиви като изображение, но имат и лечебно действие, зареждат тялото с енергия, повдигат духа и самочувствието. Затова те са идеални за дома и офиса.
Поставете мандалата близо до компютри" style="font-weight:bold;">компютъра за визуално успокоение. С наслада ще се възхищавате на фигурите и цветовете. Сложете мандала в някоя стая или в банята, или някъде другаде във вашия дом, където да я виждате по-често. Използвайте мандала в офиса си (на работното място), в приемна (чакалня), в автомобила... навсякъде, където прецените или смятате, че имате нужда. Позитивната енергия ще бъде привлечена във вашия живот.
Мандалите съществуват от древни времена. Съществуват и днес и са използвани в много култури и религии като: Индийската, Китайската, Тибетската и Индианската. Почетени са във Будизма, Християнството, Таоизма и Хиндуизма чрез изкуството.
В нашия сайт [web] ние ви предлагаме каталог с над 100 различни мандали всяка във вид на уникална маслена картина в рамка в три размера: 30Х30; 40Х40 или 50Х50 см.
Влезте в нашия сайт [web]/index.php?categoryID=16 ! Изберете мандалата, която ви допада най-много! Не забравяйте при поръчка да впишете номера на избраната от Вас мандала в поле „Продукти". Поръчката се изпълнява за 15 работни дни.
Всяка картина-мандала е неповторима и нашите художниоци си запазват правото на малки творчески промени без да нарушават цялостния вид, концепцията и основния цветови фон.
МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НА ТЕЛ. 0878 601056, 0884230585 или 052 601056 - МЕРКАТОР.

ПРОМОЦИЯ!
МАСЛЕНА КАРТИНА МАНДАЛА В РАМКА 30Х30 см - 119лв. (каталожна цена 199лв)
МАСЛЕНА КАРТИНА МАНДАЛА В РАМКА 40Х40 см - 149лв. (каталожна цена 269лв)
МАСЛЕНА КАРТИНА МАНДАЛА В РАМКА 50Х50 см - 189лв. (каталожна цена 349лв)
Разгледайте подробно на [web]
Цена (лв.): 119 лв.
MERCATOR. Маслени картини – МАНДАЛИ в рамка над 100 вида.MERCATOR. Маслени картини – МАНДАЛИ в рамка над 100 вида.
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете пет и едно
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 150961
Обяви за днес: 0