ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

НАБИРАМЕ ДИСТРИБУТОРИ ОТ СТРАНАТА за фирма "Green Master"

Обява от albods, Дата: 29-12-2017
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ на фирмата
“Green Master” или по известна като “Volcano”

Предлагаме Ви да СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОРИ (независимо къде живеете) на популярната фирма "Green Master", по-известна с името на своите продукти "VOLCANO"- София.
Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в страната с над 13 000 дистрибутори и представителства в над 30 селища, в т.ч. във всички бивши окръжни градове, както и в селищата: Банкя, Ботевград, Враца, Габрово, Исперих, Казанлък, Кнежа, Козлодуй, Петрич, Поморие, Разград, Свищов, Хасково и Червен бряг.
Стоките се закупуват по цени на едро от представителствата на фирмата, но заявки могат да се дават и по Е-поща и стоките се получават след един ден по куриер с наложен платеж, като куриерската такса е за сметка на фирмата.

Работите в удобно за Вас време, когато пожелаете, но от Вас и от обема на продажбите ще зависят Вашите допълнителни доходи и ежемесечни премии.
В началото на всеки месец се предлагат промоции и най-различни допълнителни бонус-възнаграждения. Като правило цените на някой от стоките се намаляват от постоянните базисни цени с 10-20 до 50% или при закупена дадена стока имате право втората да закупите с 50% намаление, или при закупуване на три еднакви стоки четвъртата е безплатна и т.н.

Фирмата работи по западната система “Мулти левъл маркетинг”, т.е. няма магазини, продавачи и разходи. Затова на дистрибуторите се заплащат високи печалби 30-50%, от разликата цени на едро-дребно.

Повечето от 470 стоки на фирмата може да видите на нейния сайт: [web]

Предполагаме, че някой от продуктите на фирмата са Ви известни, като:
- ултразвукова мини пералня “Volcano”, 53-69 лв. /цени на едро-дребно/; за някой от месеците цената на едро е 34 лв., т.е. печалбата е 50%;
- електронна цигара “Volcano”, 99-129 лв. и патрони /пълнители/ за тях
/5 бр./, 9, 90-12, 90 лв.;
- уред за ускорено, ултразвуково стареене (отлежаване) на спиртни напитки – Япония; 10 л. ракия само за 3 часа старее (отлежава) с 10 год.; съвсем нов продукт “Волкано-експерт”, 53-69 лв.; цената на едро за някой от месеците е 34 лв , т.е. максимална печалба от 50%.;
- уред за сребърна вода /САЩ/; 53-69 лв.; за някой от месеците промоционалната цена на едро е 34 лв., т.е. печалбата е 50%;
- йонизираща четка за домашни любимци; 40-65 лв.;
- магнитен декарбонизатор за перални “Магнолия”, 25-29 лв.;
- серия йонизатори на въздуха “Volcano”; 30-39 лв.;
- царски билки: 14 вида на маг.фарм. Н. Мангалджиев;
- продукти от серията “Здраве”, 36 вида; от 3 до 14 лв.;
- продукти от серията “Rodiola” (кремове, балсами, гелове, лосиони и др. – около 25 вида);
- продукти от серията “Lytess” за отслабване, поддържане и оформяне на силуета (клинове с отслабващо действие, оформящи колани, бикини, стринги и др.) над 20 вида;
- продукти от серията “Кристалите на Сваровски” над 100 вида: обеци, колиета и др. бижутерия;
- позлатени обеци и колиета на фирмата “Pedroni”; 18 вида; от 95 до 270 лв.;
- колекция медицински магнитни гривни на фирмата “Victoria Bells” с въздействие на: мощни магнити, германий, отрицателни йони и инфрачервени лъчи; над 100 вида; от 73 до 145 лв.;
Горните стоки не се продават по магазините, а се разпространяват само по дистрибуторската мрежа на фирмата.

След като станете дистрибутор и със своя членски № и парола се регистрирате в сайта ще можете да получавате допълнителна служебна информация, като: базисни постоянни цени на едро и препоръчителни на дребно и ежемесечни пропоционални отстъпки /от 10 до 50% за някой стоки/, награди, томболи, най-различни промоции, нови продукти, липсващи стоки временно в склада и др.

За заявяване на стоките по цени на едро има две възможности: от регионалните отговорници на фирмата (като се регистрирате ще Ви съобщя техните телефони), като не заплащате куриерска такса, но получаването на стоките става с голямо закъсанение и директни заявки до фирмата в София по Интернет на И-мейл: [email], като куриерските такси са за Ваша сметка, но ако във Вашето селище няма регионални представители и заявката Ви е за стоки над 100 точки куриерската такса е за сметка на фирмата.

За да станете дистрибутор трябва да закупите еднократно продукт/и/ по Ваш избор с търговска отстъпка (ТО) над 55 лв. и срещу 5 лв. получавате членска карта с №, комплект каталози, ценоразписи, листовки, инструкция за месечните премии по западната система “Мулти левъл маркетинг”и др. материали.

Всеки дистрибутор пазарува с ТО, която средно е 30%, а с месечни отстъпки достига до 40-50% (така например за юли печалбата за Е-цигари е 39 лв., пералня – 35 лв., уред за стареене на алкохол – 35 лв., уред за сребърна вода – 35 лв.; йонизираща четка– 20 лв., магнитни гривни 32-38 лв. и т.н.).

За всеки продукт са определени точки (Е-цигара - 52 точки, пералня - 27 т, йонизираща четка – 30 т, клин - 25 т, магнитни гривни 50-90 т и т.н.). върху, които ежемесечно ще получавате премии до 20%.
Основният показател за месечните премии е общия обем на закупената продукция (в точки) от Вас и регистрираните от Вас дистрибутори до шесто ниво. По този критерий фирмата определя шест VIP статуса (звания) и пет VIP бонуси: личен, линеен, структурен, лидерски и регионален (виж в инструкцията за премиране) и по тях се начисчисляват различни проценти на премиите.

Фирмата дава възможност на всеки дистрибутор за максимална реализация, неповторими възможности за сътрудничество и значителни доходи и премии.
Вие след като се регистрирате като дистрибутор сте напълно равноправни със своите колеги и също сте заинтересувани да привличате свои приятели и познати да станат дистрибутори и при увеличение на груповия общ обем на покупките (в точки) ще увеличите своите доходи и своя дистрибуторски успех.

Предложението да станете дистрибутор е истинско предизвикателство за всеки от Вас, който желае да бъде част от фирмата и да се възползва от възможностите за заработването на твърде високи допълнителни доходи и премии.

За условията и допълнителна информация: 02/855 26 35, GSM 0888/373 974; 0887/255 692 или по Е-поща: и
С каталозите, продуктите, цените, точките и програмата за премиране може да се запознаете в София, пазар “Борово”, павилион 12 (срещу супермаркет “Европа”).

Ако при горните условия сте съгласни да станете дистрибутор на фирмата “Green Master” ние Ви регистрираме в София, след като ни съобщите по телефона или Е-поща следните данни: трите имена; адрес; ЕГН; телефон и стоката/и/, която еднократно ще закупите по цени на едро за над 55 лв.
След получаване на данните същия ден Ви регистрираме и по куриер Ви изпращаме членската карта, каталозите, ценоразписите, инструкцията за месечно премиране и посочената от Вас стока/и/ с наложен платеж и ги получавате на следващия ден. Ще Ви посочим и телефоните на фирмата и регионалните отговорници, от които ще заявявате и закупувате стоките по цени на едро.
Работим с куриерска фирма “Еконт”. Таксата за пратката при получаване до поискване, т.е. от офиса на фирмата е 5 лв., на адрес: 6, 30 лв., плюс 2, 4% върху сумата на наложения платеж, т.е. за обща сума 60 лв. таксата е 1, 50 лв.

Като дистрибутор на “Green Master” успешно продавам следните стоки: ултразвукова пералня; електронни цигари и пълнители за тях; уред за изкуствено стареене на алкохолни напитки- Япония /нов продукт/; медицински магнитни гривни и много др.
С тези продукти подробно може да се запознаете в моите обяви в Интернет сайтовете, посочени по-долу, както и в сайт адреса на фирмата:
[web]


ИНТЕРНЕТ:
[web] - онлайн магазин
[web] - онлайн магазин
[web] - онлайн магазин
[web]
[web]
[web]
[web] – китайски апарати
[web]
[web]
Цена (лв.): 1000 лв.
НАБИРАМЕ ДИСТРИБУТОРИ ОТ СТРАНАТА за фирма "Green Master"НАБИРАМЕ ДИСТРИБУТОРИ ОТ СТРАНАТА за фирма "Green Master"
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете едно и пет
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 150349
Обяви за днес: 16