ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

Продавам италиански ценови клещи

Обява от marinaromea, Дата: 19-07-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Фирма "МАРИНА РОМЕА"ЕООД продава нови италиански ценови клещи(едноредови и двуредови) за отпечатване и разлепване на самозалепващи етикетчета с информация за стоката и продукта: цена , сериен номер, дата и срок на годност, дата на производство, номенклатурен номер, партиден номер L, тегло, кодове, поредни номерации и др.Предлагаме и всички консумативи с които работят клещите: ролки с бели и сигнални(зелено, жълто, оранжево, червено) цветове, резервни намастилващи тампони.Използват се в магазини за хранителни стоки, супермаркети, аптеки, книжарници, бутици, магазини за нехранителни стоки, шивашки фирми и др. С клещите бързо и точно се поставят етикетите върху стоката с информация за цена, партиден номер, час и дата на производство, или срок на годност.
Фирмата доставя ценови клещи до всеки град и село в България.Доставка за 1-ин работен ден по куриер с наложен платеж.Цена на едноредови клещи( с до 8 символа на един ред): 69лв.
Цена на двуредови клещи(с по 8 символа на горен и долен ред):89лв.
Телефон за поръчки и доставка: 0887843478
Цена (лв.): 69 лв.
Продавам италиански ценови клещиПродавам италиански ценови клещи
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете две и едно
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16932
Обяви за днес: 0