ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

Къщи в Гърция

Обява от irida, Дата: 28-07-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
С непрекъснат изглед към открито море, в район, характеризиращ се с приятен климат, е изградено прекрасно селище от къщи. Къщите са построени с голямо внимание към детайлите и с висококачесвени материали (изолация, отопление, климатизация, аларма). В селището има различни видове къщи, различаващи се както по архитектура, така и по размер, за да се отговори на нуждите на собствениците. Домовете са разположени на две или три нива със съответни веранди и със закрити площи от 84 до 130 кв.м. Те включват всекидневна с кухня, три спални, две бани, две или повече веранди, складово помещение, градина и паркомясто. Някои от тях са построени с традиционния камък от региона.
Околната среда има грижливо проектирана инфраструктура, създаваща цялостен ефект на елегантен, сигурен и удобен жилищен комплекс.
Цените варират от 110 000 евро до 300 000 евро в зависимост от вида, местоположението и размера на имота.

Намират се на 50 метра от морето и центъра на селището.
Код на имота: 2212
Цена: 110 000 евро
Цена (лв.): 215142 лв.
Къщи в ГърцияКъщи в Гърция
Реклама

Подобни обяви

Още подобни обяви: Къщи в Гърция

Коментирай


Натиснете седем и пет
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Още обяви за: Къщи, Гърция
Общо обяви: 16927
Обяви за днес: 0