ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

Свидетелство за паричен заем между отделните получени.

Обява от Krisztina10, Дата: 03-09-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
За мен заемът между отделните хора никога не е съществувал. Но поради изслушването на някои кредитори, които изглеждаха сериозни за сайтовете и блоговете, изборът ми беше към г-жа Милица Тоторович, много от които говореха и след като се свързаха с него, аз оставих главата високо, защото ми даде парите, които поисках, без да се притеснявам. Получих заем от 476 000 лв. Точно така, аз се съгласих да платя парите предварително, преди да получа кредита си. Платих общо 875 лв. Но моята банкова сметка беше кредитирана миналата сряда и аз изтеглих парите си от банковата си сметка. Съветвам ви да направите правилния избор да не сте жертва на фалшиви кредитори. Благодарение на всички, които свидетелстват за него, можете без страх да се свържете с него, наистина има кредитори и сериозни скъпи сънародници.
Тя е строга, твърда, но и много разумна жена.

Тук е неговият адрес, имейл: [email]
Цена (лв.): 00 лв.
Свидетелство за паричен заем между отделните получени.Свидетелство за паричен заем между отделните получени.
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете седем и три
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16927
Обяви за днес: 0