ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

НОВА ГОДИНА В АТИНА

Обява от ecotouryn, Дата: 04-06-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
7 Дни/5 Нощувки
Автобус
Дати:
28.12.2009 г.
В ритъма на сиртаки и духа на античността

Отстъпки при ранни записвания:
До 30 Октомври – 6 % от пакетната цена
До 20 Ноември – 3 % от пакетната цена

ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН 28/12/09
– Отпътуване:
-от Шумен в 21:00 часа
-от Варна в 22:30 часа
- от Бургас в 00:00 часа по маршрут Свиленград – Орменио – Кавала.

ВТОРИ ДЕН 29/12/09
Пристигане в Кавала. Свободно време за разглеждане забележителностите на града: Акведукта, старата крепост с много красива гледка към града и остров Тасос, къщата на Мохамед Али, кметството и други.
Отпътуване за Паралия Катерини. Настаняване. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН 30/12/09
Закуска. Отпътуване за Атина.Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН 31/12/09
Закуска. Панорамна обиколка на Атина с местен екскурзовод (мин 2 часа): Арката на Адриан - триумфална aрка, построена през 131 г. пр.Хр. и наречена на римския император Адриан; Храма на Зевс, който с размерите си превъзхожда Партенона в Акропола; стария Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният олимпийски стадион от 4 в. пр. Хр. и е използван за първите Олимпийски игри от новото време; Президентския дворец; Парламента - някогашният дворец на първият гръцки крал Ото, площад \"Синтагма\"; гръцката ортодоксална катедрала \"Митрополис\". Разглеждане на Акропола.
Свободно време за посещение на Националния археологически музей, разполагащ с една от най-богатите колекции от произведения на древните изкуства, Музея на традиционните гръцки музикални инструменти или Византийския музей, който представя богата колекция от византийското изкуство и архитектура от над 1500 години или туристическа програма по желание.
Празнична вечеря с богата музикална програма с музика на живо в традиционна гръцка таверна и посрещане на новата 2010г.
Нощувка.

ПЕТИ ДЕН 01/01/2010
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание. Нощувка

ШЕСТИ ДЕН 02/01/2010
Закуска. Отпътуване за местността Метеора - едно уникално място, често наричано осмото чудо на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции. Това е комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите, посветили своя живот на поклонението пред Бога. Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Разглеждане на два от шестте функциониращи манастири.
Отпътуване за Солун. Настаняване. Свободно време за нощна разходка из красивия крайморски град. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН 03/01/2010
Закуска. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод. Свободно време. Отпътуване за България в 12.00 ч. Пристигане в Бургас около полунощ, а във Варна и Шумен в ранните часове на следващия ден.

Пакетната цена включва:
Транспорт с комфортен автобус;
5 нощувки със закуски в х-л 3* (1 в Солун, 3 в Атина, 1 в Катерини Паралиа);
ПРАЗНИЧНА НОВОДГОДИШНА ВЕЧЕРЯ
Туристическа програма в Кавала
Посещение на скалните манастири в Метеора
Туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език в Солун
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
Медицинска застраховка;

Пакетната цена не включва:
Туристически програми по желание:
1.Полудневна екскурзия до Храма на Посейдон от 5 в. пр.Хр., построен върху крайморска скала на нос Сунион с прекрасна гледка към Егейско море. - 21 евро/човек
2. Целодневна екскурзия до п-в Пелопонес с посещение на Епидаврус - известен с най-добре запазения античен театър в Гърция, построен около 3 в. пр. Хр., където и днес се провеждат представления; Нафплио - древен град с богата култура и традиции; Микена - най-известният град в Гърция, царството на Агамемнон, град, който 400 години е доминирал в гръцката история и фотопауза на Коринтския канал - 28 евро/човек
3. Полудневна екскурзия до Делфи, където според древните гърци се намира центърът на света. Разглеждане на Светилището и Храма на Аполон, Съкровищницата на Атинян с местен екскурзовод. Посещение на Музея в Делфи, съхраняващ шедьоври на древногръцката скулптура. - 21 евро /човек
Цена (лв.): 650 лв.
НОВА ГОДИНА В АТИНАНОВА ГОДИНА В АТИНА
Реклама

Подобни обяви

Още подобни обяви: НОВА ГОДИНА В АТИНА

Коментирай


Натиснете едно и пет
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Още обяви за: НОВА, ГОДИНА, АТИНА
Общо обяви: 16931
Обяви за днес: 0