ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

НОВА ГОДИНА В КАВАЛА – СОЛУН – КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ - МЕТЕОРА,

Обява от ecotouryn, Дата: 04-06-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
4 Дни/3 Нощувки
Автобус
Дати:
29.12.2009 г.
до 30.10.2009г.
5% ОТСТЪПКА за
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Тръгване:
- 21:00 часа от Варна – ул. „Антим І”
- 23:00 ч. от Бургас - бензиностанцията OMV / срещуМак Драйв /

1 ден 30.12.2009 г.
Рано сутринта пристигаме в гр. Кавала. Обзорна обиколка на стария град, Имарет, Крепостната стена на града с водохранилището. Ще се любувате на невероятна гледка към единственият амфитеатрално построен град - едно от големите пристанища на Гърция. Ще видим църквата ”Успение Богородично”, къщата на Мохамед Али, паметника построен от жителите на гр. Кавала от благодарност за делата му. Ще разгледаме новата част на града, старото и ново кметство, тютюневите фабрики, превърнати в търговски центрове, пристанищния булевард с огромни палмови дървета и др. Ще имаме възможност да опитаме вкусния гръцки гирос. Свободно време. Отпътуване за Катерини Паралия и настаняване в хотел 2*. Нощувка.

2 ден 31.12.2009 г.
Закуска. 9:00 часа отпътуване за Метеора – уникално място, едно от осемте чудеса на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции. Това е комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите, посветили своя живот на поклонението пред Бога. Изключителна възможност за разглеждане на някои от прочутите скални манастири. Кратка спирка в работилницата за изписване на Византийски икони и сувенири. Спиране в градчето Каламбака, в подножието на природния феномен. Свободно време за обяд и разходка. Тръгване за Катерини Паралия, през долината на Темпи. Посещение на параклиса „Св. Параскева”, в подножието на митичния Олимп и чудотворните „извори на Афродита” с лековита и светена вода в дефилето на река Темпи. Връщане в Катерини Паралия. Празнична новогодишна вечеря в гърцка таверна. Нощувка.

3 ден 01.01.2010 г.
Закуска. Свободно време. По желание / минимум 20 човека / посещение на женския манстир Свети” Остио Ефраим”, който отваря вратите си с изгрева и приема поклонници до залез слънце. Ще посетим и мъжкия манастир „Свети Панталеймон”. Връщане в Катерини Паралия след обяд. Нощувка.

4 ден 02.01.2010 г.
Закуска. 9:00 часа Отпътуваме за Солун – гръцката перла на Егейско море. Панорамна обиколка на крайбрежния булевард „Нике”с Бялата Кула, паметника на Александър Македонски, посещение на църквата „Св. Димитър” – Солунския Чудотворец, където се намира гроба на светеца, Ротондата и арката на Галерий. Свободно време за разходка по площад „Аристотелес”, крайбрежната улица с кафенета, магазини и колоритният Солунски пазар. Отпътуване за България. Пристигане във Варна рано сутрин на следващия ден.

Пакетната цена включва:
Транспорт с туристически автобус- климатик , TV- AUDIO
3 нощувки със закуски в х-л 2/3
Обзорна екскурзия на Кавала
Панорамна обиколка на Солун
Еднодневна екскурзия до Метеора, Каламбака и дефилето на река Темпи
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
Медицинска застраховка
Всички пътни и административни разходи.

Пакетната цена не включва:
Новогодишна вечеря в гръцки ресторант – 40 евро
посещение на женския манстир „Свети Остио Ефраим” и
мъжкия манастир „Свети Панталеймон” / минимум 20 човека / - 10 евро
Входни такси за посещаваните обекти – всеки манастир по 2 евро
Входни такси за посещаваните обекти (ПО ЖЕЛАНИЕ):
- крепостна стена в Кавала - 1.5 евро
- Входни такски Солун - 5 евро

-Необходими документи:
- лична карта
!!!За деца под 18 год., пътуващи с единият родител, се изисква нотариално заверено разрешително от другия родител!/ оригинал и две копия /

!!! При промяна на цените на горивата - следва изменение в пакетната цена.
Цена (лв.): 380 лв.
НОВА ГОДИНА В КАВАЛА – СОЛУН – КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ - МЕТЕОРА, НОВА ГОДИНА В КАВАЛА – СОЛУН – КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ - МЕТЕОРА,
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете четири и шест
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16931
Обяви за днес: 0