ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ФИРМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ 0876/588-134

Обява от Zaborova, Дата: 11-12-2017
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Ако искате да продадете Вашата фирма със задължения, можете да разчитате на нашето съдействие за извършване на цялата процедура.
Осигуряваме пълно правно обслужване за продажба на всички видове търговски дружества!

Ще Ви осигурим нов собственик на Вашата фирма, ново седалище и адрес на управление!

Ще подготвим всички необходими документи за продажбата на фирмата Ви и промяната на собствеността в Търговския регистър. Подготовката, подписването на всички необходими документи пред нотариус и подаването на документите в Търговския регистър ще бъде извършено в рамките на един ден, с едно посещение в офиса ни!

С прехвърлянето на собствеността ще бъдете напълно освободени от отговорност!

Извършваме услугата за фирми от цялата страна!

Промяната на собствеността ще бъде извършена в най-кратки срокове – за 3 дни! Ще Ви снабдим с документ за вписване на извършените промени в Търговския регистър.

Гарантирано най-ниски цени – Цената на услугата е 350 лв. и включва хонорара за подготовка на документите и подаването им в Търговския регистър, държавните такси на Агенция по вписванията и нотариалните такси.

Кантората ни е специализирана в извършването на сделки с всякакъв вид търговски дружества и сделки с търговски предприятия, поради което можете да разчитате на най-високо качество на предлаганата услуга!

Предоставяме пълно правно обслужване на фирми в гр. София.

Повече информация за предоставяните от нас услуги можете да намерите на сайта на кантората: [уеб сайт]

Ако искате да се свържете с нас, моля обадете се на посочените телефони, за да уговорим удобен за Вас ден и час за среща.
Цена (лв.): 100 лв.
СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ФИРМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ 0876/588-134СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ФИРМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ 0876/588-134
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете шест и едно
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 150349
Обяви за днес: 16