ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

Пансион за коне

Обява от kibella, Дата: 14-08-2013
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Стреса влияе на конете в много по-голяма степен отколкото на нас хората. Конете отглеждани в центъра на големите градове понасят много по-трудно последствията от шума, замърсения въздух, честите промени в заобикалящата ги среда, постоянните неестествени и неприродни за тях дразнители
Ако искате вашия кон да работи за вас, ако искате да усетите онази уникална емоционална връзка, която се осъществява между кон и ездач, ако искате да сте сигурни, че по време на тренировка и състезание, конят ще е на ваша страна трябва да му осигурите подходящите условия и да намалите вредните влияния на стреса върху коня.
Пансионът на ездови клуб „КИБЕЛА“ предлага за вашия кон бокс, храна и падок, а при желание и подготовка на коня ви за любителска или професионална езда.

За контакти:
Ездови клуб „КИБЕЛА“
[уеб сайт]
mail: [email]
0895 525 220
0898 637 711
с. Люлин
Реклама

Подобни обяви

Още подобни обяви: Пансион за коне

Коментирай


Натиснете две и осем
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Още обяви за: Пансион, коне
Общо обяви: 150553
Обяви за днес: 53