ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

Апартамент под наем ТЕДИ 2

Обява от inka78, Дата: 08-11-2018
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Новообзаведеният студио-апартамент се намира на централно място в Русе/ул"Иван Вазов" 1/, на 60 м от Окръжната библиотека , хотел „Космополитън“ и главната пешеходна улица „Александровска“. Има удобен транспорт до всички части на града – спирката за тролеи и автобуси е само на 100 м и може да се достигне до всяка точка на града. В непосредствена близост се намира малък кооператиен пазар, както и многобройни магазини за хранителни стоки.
Апартаментът се състои от една стая / спалня/ и кухненски бокс. Леглото е двойно, което по желание на клиентите може да се раздели и на две единични легла, баня с душ и тоалетна. Апартаментът е в новопостроена сграда и има възможност за безплатно паркиране на улицата.
Условия в апартамента : Интернет Wi Fi / кабелна телевизия , климатиk, хладилник, печка с керамичен плот, прибори за хранене.

Ако сте повече хора и искате да ползвате целия апартамент, ви предлагаме и другата стая , разполагаща с разтегателен диван.Цената на целият апартамент е 80лв.
Апартаментът се ползва само от един наемател!(Не се настаняват различни непознати хора)
Цена (лв.): 40 лв.
Апартамент под наем ТЕДИ 2Апартамент под наем ТЕДИ 2
Реклама

Подобни обяви

Още подобни обяви: Апартамент под наем ТЕДИ 2

Коментирай


Натиснете четири и пет
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Още обяви за: Апартамент, наем, ТЕДИ
Общо обяви: 150961
Обяви за днес: 0