ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

Нетбук 10, 1 инчов качествен и евтин M-Tel LIGHT BOOK

Обява от dimitar559, Дата: 19-01-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Продавам употребяван но като нов без разлика от нов, във перфектно състояние нетбук M-Tel LIGHT BOOK, ползван е малко и на външен вид е като нов във което ще се уверите и сами от снимките. Това е един много бърз нетбук за разлика от предходните си събратия, дъното му е усъвременено и високоскоростно, което го прави удобен и приятен за работа. Лесен и удобен достъп до интернет, където и да се намиратe в къщи или навън – винаги на линия и във връзка с приятелите ви, по време на патуване на плажа на кънпинг във градския транспорт на тористически поход или даже и на работното място поради малките си размери няма да е проблем. Може да гледате филми да слушате музика да кореспондирате с приятели във социалните мрежи и всичкото това във движение. Има си всичко като, безжичен интернет, вградена камера, батерията държи 3 часа, което позволява да се ползва достатъчно дълго без презареждане. Операционната система е Windows 7 ultimate, пълна неорязана версия плюс офис пакета и всички необходими програми за работа, така че направо започвате да работите без да се чудите за инсталация на операционна система и програми и други глупости. Характеристиките на машинката са достатъчно добри ето ги. Операциона система Windows 7. Процесор изключително бързият Intel Atom 1.66GHz. Дисплея е 10.1 инчова LED технология огледална и ултра тънка” (25.65 см.) Хард диска е от най новите високоскоростни HDD 160GB. Рам памета е RAM 1GB Тегло: 1.15 кг. Цената която му търся е 320лв а телефона за връзка е 0877487040, който се интересува нека звъни щото пощите не ги четъ или по точно от време на време се преглеждат.
Цена (лв.): 320 лв.
Нетбук 10,      1 инчов качествен и евтин M-Tel LIGHT BOOKНетбук 10,      1 инчов качествен и евтин M-Tel LIGHT BOOK
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете две и едно
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16659
Обяви за днес: 5