ПРЕМИУМ ОБЯВИ

Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!Вашата обява тук!!!

Обява

уплътнете свободното си време, изучавайки гръцки език

Обява от kaspi4anetsat, Дата: 08-06-2019
Категория:
Тази обява е по-стара от 50 дни. Това може би означава, че не е валидна вече. Моля потърсете информация в обяви от същата категория.
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство „Малярис“, оторизиран преводач с огромен опит в икономическата, финансовата, банковата, юридическа и строителна терминологии, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи и напреднали, както и специализирани уроци в горепосочените области на много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка.Предлага ви се уникалната възможност да комуникирате безпрепятствено с вашите гръцки познати, работодатели и бизнес партньори, както и със съответните институции в южната ни съседка. Очаквам ви!
уплътнете свободното си време, изучавайки гръцки езикуплътнете свободното си време, изучавайки гръцки език
Реклама

Подобни обяви


Коментирай


Натиснете четири и три
1 2 3 4 5 6 7 8
Моля, пишете на кирилица! Коментари на латиница ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение, ако бъдат забелязани!

Общо обяви: 16931
Обяви за днес: 0